bucketlistlife.blogg.se

What would you do, if you weren't afraid?

Vegas baby!

Publicerad 2017-10-08 01:31:00 i Resa,

That's right, sista stoppet på den här resan och om jag får säga det själv en optimal plats att fira the dirty thirty!

Det tog ungefär 4 timmar från Grand Canyon till Vegas (med ett kort stopp vid Hoover Dam) och eftersom Kajsa och Emilie inte skulle anlända förrän senare på kvällen passade vi på att göra ett stopp på IKEA för att Hanna skulle kunna fylla på mat- och framförallt chokladförrådet. Sedan följde en mycket intressant sightseeingtur där GPSen bestämt hävdade att vi skulle köra igenom Bellagios personalingång och parkering för att ta oss till vårt hotell. Eftersom det var skyddat av grindar och en vakt bestämde vi oss för att ta en annan väg och det slutade med att vi gjorde en olaglig U-sväng på the Strip men vi tog oss in och checkade in samt lämnade väskorna på rummet innan vi gav oss av till flygplatsen för att lämna bilen och möta upp tjejerna.

Vi var trötta och de var trötta så vi gjorde en kort sväng på stan på kvällen för att orientera oss lite och inhandlade lite födelsedagsattiraljer innan vi gick och la oss för att ladda för en späckad helg. Ja, vi hann träffa två versioner av Elvis på den korta stunden vi var ute. Jag såg även två tjejer som såg ut att höra hemma på Karnevalen i Brasilien och det såg kallt ut men de var nog vana.

Det kändes rätt overkligt att ha startat dagen i ett av världens största naturreservat och avsluta i en stad som känns onaturlig på alla sätt.

 

Eftersom vi var 3 st blivande 30-åringar (även om jag inte fyller förrän i början av nästa år) så bestämdes det att vi skulle få en dag var. Varje födelsedagsbarn fick bära tiaran hela dagen och den lämnades över ceremoniellt vid midnatt. Man skulle inte kunna tro det men den var rätt påfrestande att ha på sig så det var väldigt skönt att lämna den ifrån sig när dagen var slut. Dagarna bestod av poolhäng och kvällarna av hotel roulette (en lek som Kajsa och Emilie har hittat på, Vegasveteraner som de är) och mycket linedance. Hotellen är helt galna och byggda för att man aldrig ska behöva lämna dem, i vissa fall var det svårt att ens hitta ut. Vi besökte New York, Venedig och Paris och många, många fler. På Hannas födelsedag tog vi Vegas ordentligt till hjärtat och gick ut som våra glittrigaste jag och lärde oss att oavsett hur kort eller tight klänning man har är det alltid någon som har kortare och tightare. 

 

Hade bestämt i förväg att inte spela bort den stora reskassan och det var tur det för jag var absolut SÄMST! Alla de andra vann 10-dollarvinster i slot machines när vi spelade hotel roulette, det mesta jag fick med mig var 2,75 men kul var det!

 

Sista kvällen dansade vi tills fötterna värkte så vi inte visste hur vi skulle ta oss hem och jag trodde faktiskt ett tag att jag hade dansat mig till någon form av fraktur. Kvällen avslutades med pizza från caféet bredvid hissarna på hotellet som självklart var öppet dygnet runt. Vet inte varför New York kallas staden som aldrig sover, Las Vegas vilar inte en sekund, det är fullt ös jämt!

 

Jag är så glad att du bestämde dig för att fira din födelsedag på det här sättet Hanna, det var magiskt hela vägen och jag kommer leva på energin från det här hur länge som helst! Tack världens bästa du och stort grattis igen <3

 

80 dagar kvar till nästa galna avfärd, mer om det en annan dag.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2017-10-08 03:45:31

Tack för att du alltid är redo för nästa äventyr! <3

Postat av: Hanna

Publicerad 2017-10-08 03:46:32

Fast vänta, energi? Jag har aldrig någonsin varit så trött efter en semester förut! Det tog ju veckor att återhämta sig.

/Inte anonym

Svar: Haha veckor vet jag inte om jag håller med om men ja, de där dygnen efter min eventuella dansfraktur var jag inte riktigt människa!
Sara Hedberg

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela