bucketlistlife.blogg.se

What would you do, if you weren't afraid?

Utflykt nr två från Buma

Publicerad 2018-01-21 15:44:58 i Allmänt,

Fredagens tripp till Iringa bjöd på minst lika mycket skumpiga vägar och härliga möten som vårt första äventyr. Killen på buss nr ett skrev våra namn och hittade på nya innovativa stavningar medan killen på buss nr två lät oss skriva våra namn själva på biljetterna, han kanske har lärt sig att han inte kan stava västerländska namn, och när Ellen skrev sitt så utbrast han "Ellen? My uncles name is Ellen!" och asgarvade.

Det som teoretiskt skulle ta ca en timme till Mafinga och sedan ca en timme till Iringa innebar i praktiken att vi gick på bussen kl 06.50 och var framme där vi skulle bo i Iringa kl 11.45. Rätt slut och ganska hungriga checkade vi in och spenderade ungefär 15 minuter med att bara beundra vårt rum och undersöka om alla bekvämligheter faktiskt fungerade. Bortsett från att min sängbotten var trasig så hade vi en vanlig toalett och en riktig dusch! Det var en dubbelsäng och en våningssäng så jag tog helt enkelt överslafen som var hel och vi gick och satte oss på restaurangens balkong för att äta lunch.

Linnea och Jessica hade bokat vårt boende och berättat att vi skulle bo på typ ett center där personer med olika funktionsnedsättningar arbetade. Bl a var samtliga servitriser dövstumma så vi skrev beställningar på lappar och använde mycket teckenspråk och leenden. Det var fantastiskt fint, maten var supergod och alla i personalen var oerhört vänliga, kan VARMT rekommendera Nema Craft i Iringa om någon har vägarna förbi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela